Haberler

SAYED SEMPOZYUMU 2013

 Sn. Sağlık Bakanım, Sağlık Bakanlığının değerli temsilcileri, sektör paydaşları ve meslektaşlarımızla birlikte Sağlık Bakanlığının yeni vizyonu hakkında görüş alışverişinde bulunmak için bir araya geldiğimiz bu toplantıdan duyduğum heyecanı ve umudu sizlerle paylaşmak isterim. Tıbbi Cihaz Sektörünün temsilcileri olarak bizlere de görüşlerimizi iletme fırsatı verdiğiniz için şahsım ve meslektaşlarım adına düzenleme komitesindeki tüm emeği geçenlere de şükranlarımı sunuyorum.

 
Öncelikle Yeni Sağlık Bakanımıza başarılarının  devam etmesi dileğiyle hoş geldiniz dileklerimi iletiyor ve yeni sürecin hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Çıkmış olduğu bu zorlu ve kutsal yolda TÜMDEF olarak yanında bulunmayı bir görev olarak biliyor ve ihtiyaç duyulan her türlü yardımı sunmaktan memnuniyet duyacağımızı belirtmek istiyorum. 
 
Ayrıca Sağlıkta Dönüşüm Programını hayata geçirerek Tüm bireyler için ulaşılabilir ve kaliteli sağlık hizmeti sağlanması yönünde büyük emeği olan ve Ülkemizde devrim niteliğinde gelişmelere imza atan Sn. Eski Sağlık Bakanımız Recep Akdağ’a ve emeği geçen herkese de bu vesile ile teşekkür etmeyi bir borç biliyorum.
 
SUNUMU İNCELEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

« Tüm Haberler